Promosyon Adaletsizliği Duyurulduğu An Açıklama Yapan EGM, Sessizliğini Korumaya Devam Ediyor!

Promosyon adaletsizliğinin yeni yeni duyurulduğu günlerde, Emniyet Genel Müdürlüğü ışık hızında açıklama yapmıştı. Emniyet mensuplarının, son 20 günde yaklaşık 2 milyon tweet atarak promosyon anlaşmasının yenilenmesini gerektiğini dile getirmesine karşın, Emniyet Genel Müdürlüğü sessizliğini korumaya devam ediyor.

EGM, son dönemde çeşitli iddialar ortaya atılan banka promosyonları ile alakalı açıklama yaptı.


AÇIKLAMADAN ÖNCE NELER OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Talimatı İle Bir İldeki Promosyon Sözleşmesi Yenilendi Şok İddia…

EGM Vakıfbank ile 2022 yılının Mart ayında Türkiye geneli bir sözleşme yapmıştı. Sonra EGM, bu haberi ise sosyal medyadan ilginç bir şekilde akşam vakti paylaşmıştı. Daha sonra promosyon anlaşmasına göre emniyet personeli aylık 300 TL alacaktı. Ve yine 5 yıllık bu anlaşmaya göre promosyon tutarı, 6 ayda bir zam oranında artacaktı.

Her gün basındaki haberlere göre kurumların promosyon sözleşmelerini yenilediğini veya tek taraflı fesih edebildiğini görüyoruz. Bunun yanı sıra, rakamların genelde tek seferde ve ‘toplu para’ olacak şekilde dağıtıldığını da biliyoruz. Ayrıca 1.000-50.000 kişi çalışanı olan kurumların ise anlaşma rakamları, ‘peşin’ 30.000 TL-45.000 TL arası değişmekle birlikte bu anlaşmaların süresinin genel olarak 3 yıl olduğunu görüyoruz.

Bütün parçaları bir araya getirdiğimizde ise burada sorulması gereken soru çok net ve basittir. Sayın EGM, sayın Vakıfbank, 340 bin mevcudiyeti olan bir kurum ile personelin refah seviyesini artırmak için anlaşma yaptınız. Daha sonra Türkiye geneli aylık 300 TL’ye imza attığınız bu anlaşma, 5 yıllık bir anlaşmaydı ve peşin ödenmeyecekti. Zam artış oranını koymadan peşin olsa bile, 5 yılda 18.000 gibi bir rakama tekabül ediyor. Peki bu paranın 5 yıl sonra veya aylık 300 TL şeklinde ödenmesi sizler için ne ifade ediyor?

Platform sözcümüz Faruk SEZER, meslektaşlarımızdan gelen mesajlar üzerine çok çarpıcı bir iddia paylaştı.

BİR İLİMİZ BAKAN TALİMATI İLE SÖZLEŞME YENİLEDİ!

Similar Posts

4 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir