Bekçi Adayları Sınav İtiraz Sonuçlarını Bekliyor

Bekçilik Sınavında 10 Katı Sıralama Listesi Yapıldı Mı? Bekçi Adayları Sınav İtiraz Sonuçlarının Açıklanmasını Bekliyor.

2022/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı 17 Temmuz 2022 tarihinde yapılmıştı. Daha sonra Akademi, 5 Ağustos 2022’de yazılı sınav sonuçlarını açıklamıştı. Yine Polis Akademisi açıklamasında, yazılı sınava itirazların 9 Ağustos 2022’de sona erdiğini söylemişti.

BEKÇİ ADAYLARI SONUÇ BEKLİYOR

Akademi, bugüne kadar henüz bir açıklama yapmazken; bekçi adayları sonuçların açıklanmasını talep ediyor.

Yine aldığımız bilgilere göre; Mahalle Bekçisi adayları, sonuçların beklentilerinden daha düşük olduğunu ifade ediyor. Ayrıca 10 katı sıralamasının ne şekilde olacağı hala merak konusudur. Bize gelen bilgilere göre baraj puanı 50 olmasına rağmen, 50 üzeri alıp ‘BAŞARISIZ’ durumunda olanlar var. Dolayısıyla bu durum 10 katı sıralamasının yapıldığı ihtimalini güçlendiriyor.

Bekçi Adaylarından Gelen Sınav Sonuçları

TEYİTLİ DEĞİL

Fakat yine gelen bilgilere göre; bekçi adayları fotoğraflarda tahribat yapılabileceğini dile getiriyor. Ayrıca konuya ilişkin fotoğrafların doğruluğunu teyit edemedik. Dolayısıyla, adayların bir sonraki sürece yönelik adım atabilmesi için Polis Akademisi’nden gelecek açıklamayı beklemesi yerinde olacaktır.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir