Emniyet Teşkilatı Çalışanlarına Hakkını Teslim Edin

Emniyet Teşkilatında çok uzun yıllardır süren mobbingleri, sürgünleri, bezdirmeleri sonlandırın artık yeter. Sonrasında insan gözüyle bakmadığınız personellerinizin maddi ve manevi bütün haklarını hakkaniyet şemsiyesi altında teslim edin. Daha sonra karşılıksız çalışma saatleri, ucu bucağı olmayan karşılıksız görevlendirmeleri ve türevlerini sonlandırın. Ayırca hayali polis, bekçi olan gençlerimizin hayallerini yıkmaktan vazgeçin. Son olarak; hayatını bu mesleğe adamış, hayali bu meslekler olan kişilerin hayallerini ve umutlarını çalmayın.

https://www.youtube.com/watch?v=-tbIiOivLnE

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün promosyon iddialarına ilişkin basın açıklaması başlıca şöyle:

“FETÖ ile aynı dili kullanan ve uzun zamandır teşkilatımıza yönelik dezenformasyon faaliyeti yürüten bazı sosyal medya hesapları tarafından gündeme getirilmeye çalışılan teşkilat mensuplarımızın maaş promosyonlarına ilişkin asılsız iddialarla ilgili açıklama yapılması gereği duyulmuştur.

Personelimizin, 2022-2027 dönemini kapsayan 5 yıllık maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş ile imzalanmış, promosyon ödemeleri 104 TL’den 300 TL’ye çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır.”

Polisinsesi Platformu olarak EGM’nin asılsız ithamlarına karşı basın açıklamamız şu şekilde:

Emniyet Genel Müdürlüğünün 20.08.2022 tarihli maaş promosyonları ile ilgili basın açıklamasında; maaş promosyonunun yetersiz olduğunu ve ihalenin tekrar yapılmasını isteyen sosyal medya hesaplarına yönelik olarak “FETÖ ile aynı dili kullanıyorlar” ibaresini kullanması üzerine, Polisin Sesi Platformu olarak maaş promosyonu ihalesinin tekrar yenilenerek günümüz ekonomik şartlarına uygun hale getirilmesi gerektiğini defalarca dile getirdiğimiz için açıklama yapma ihtiyacı hasıl olmuştur.


BASIN AÇIKLAMAMIZIN TAM METNİ İÇİN TIKLAYIN

EGM’NİN DİLİ KABAK TADI VERMEYE BAŞLADI

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir