POLİSLER KREDİ KARTLARINI İPTAL ETMEYE BAŞLADI

Emniyet Genel Müdürlüğünün Vakıfbank ile imzalamış olduğu promosyon sözleşmesi tartışmalara neden oldu ve polisler sosyal medyadan promosyon anlaşmasına kredi kartlarını iptal ettirerek tepkilerini dile getirdiler.

Emniyet Genel Müdürlüğünün geçtiğimiz aylarda duyurduğu 300 TL’lik promosyon anlaşması, son haftalarda diğer kurumların duyurmuş olduğu promosyon anlaşmalarının çok çok altında kalmış olması sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada polislerin yoğun tepki vermesi üzerine  Sözcü Gazetesi ve Fox Haber konuyu haberleştirerek platform sözcümüz Faruk SEZER’in açıklamalarına yer verdi.

Promosyon sözleşmesine yönelik tepkilerin ulusal basında yer almasının ardından bir çok haber sitesi de konuyu haberleştirerek yapılan haksızlığı dile getirdiler. Sosyal medyada tepkilerini dile getirmeye devam eden polisler Vakıfbank’ın sosyal medya hesaplarını etiketleyerek bu anlaşmanın revize edilmesi gerektiğini dile getirdiler. Polisler, emeklerinin karşılığını almak istediklerini ve promosyon sözleşmesinde müjde olarak gösterilen rakamların çok düşük ücretler olduğunu dile getirerek kredi kartlarını ve hesaplarını iptal ettiklerine dair aşağıda paylaştığımız fotoğraf örneğindeki gibi bir çok fotoğraf paylaştılar.

Polisin Sesi Platformu Sözcüsü Faruk SEZER’de twitter adresinden yapmış olduğu açıklamada; bir çok meslektaşımızın kredi kartlarını iptal ettiğine dair kampanya başlattığını ve bu kampanyayı desteklediğini belirtmiştir.

İşte Faruk SEZER’in destek tweeti:


Similar Posts

2 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir