Polisler 300 Bin Tweetle Cumhurbaşkanı’na Seslendi: “Promosyonda Yardımlarınızı Bekliyoruz”

Emniyetin promosyon adaletsizliği konusunu, yaklaşık bir aydır emniyet mensupları çeşitli platformlarda dile getiriyor. En son 3 gün önce Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan basın açıklamasında, görüşmelerin devam ettiği bildirilmişti.

İKAZ METNİ SERVİS EDİLDİ

Yine son günlerde bir baskı metni servis edilerek, emniyet mensuplarının Twitter’daki etkinliklere katılmamaları istenmiş ve katılanlar hakkında soruşturma başlatılacağı bildirilmişti. Fakat bu kadar baskıya rağmen, Emniyet Personelleri haklı taleplerini dile getirmeye devam etti.

CUMHURBAŞKANI’NA SESLENİLDİ

Bu seferki etkinlikte ise; Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenildi. Neredeyse bütün kamu kurumları promosyon sözleşmelerini ya tadil etti; ya da feshetti. Bu sebeple Emniyet Teşkilatı çalışanları da Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Mart ayında “müjde” olarak duyurduğu, aylık 300TL’lik anlaşmanın yenilenmesini talep ediyor. Yaklaşık bir aydır haklı taleplerine yanıt bulamayan Polis Teşkilatı üyeleri en son Cumhurbaşkanı’ndan yardım istedi.

DEVLET DENETLEME KURUMUNU GÖREVLENDİRİN

Bir adaletsizlik olduğunu düşünen polisler, Cumhurbaşkanı’ndan Devlet Denetleme Kurumu’nu Emniyet Teşkilatının promosyon sözleşmesini incelemesi için görevlendirmesini talep etti.


300 BİN TWEET ATILDI

#SayınRTEpolisleriDuyun adlı etiket uzun süre Türkiye gündeminin 1.sırasında yer aldı. Yapılan etiket çalışmalarına 300 bin tweet atıldı. Polisin Sesi Platformu ise, haklı taleplerine ulaşana kadar mücadeleye devam edeceklerini yineledi.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir