Whatsapp ve telegram gruplarında dolaşan yazılara itibar etmiyoruz !

Platformumuz öncülüğünde hemen hemen her gün yapılan twitter etkinlikleri gün geçtikçe güçlenerek ivme kazanmaya devam ediyor.

Son günlerde etkinlikleri baltalamak amaçlı yapılan hareketlerin yanına bir yenisi daha eklendi. Emniyet Teşkilatı personelinin bulundukları whatsapp ve telegram gruplarında yazılar dolaşmaya başladı. Yazıların gerçekliği konusunda EBYS’den bu yazıları bizzat okuyan olup olmadığını  Emniyet-Sen Genel Başkanı ve Polisin Sesi Platformu Sözcüsü Faruk SEZER takipçilerine sordu. EBYS üzerinden evrak numarasıyla sorgunun kapalı olduğundan dolayı evrakların doğruluğu teyit edilemedi. Ayrıca takipçilerinden gelen geri dönüşlerde yazının sadece whatsapp ve telegram gruplarında olduğu konusunda geri dönüşler aldı.

BAZI YAZILAR VARDIR ÇÖP DEĞERİNDE !

Söz konusu yazıyla ilgili twitter üzerinden canlı yayında konuşan Emniyet-Sen Genel Başkanı ve Polisin Sesi Platformu Sözcüsü Faruk SEZER şu açıklamalarda bulundu;

”Söz konusu yazı dün 17:06’da yazılmış görülüyor, biz arkadaşlarımıza sorduk yetmedi telegram grubumuzda sorduk, bu emir yazısını bizzat kendi gözüyle okuyan varmı diye sorduk bir kişi bile çıkmadı!! Bazı yazılar vardır altın değerinde bazı yazılar vardır çöptür soba tutuşturulur”

YAZININ EBYS’Lİ HALİ OLSAYDI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAKTI

”Siz hala 1900’lü yıllarda kalmış olabilirsiniz ama biz 2022 yılında yaşıyoruz önünüze geleni tehdit edemezsiniz, bizler FETÖcülerin cenderisinden çıktık bunlarla mı korkacağız, sayın EGM kaos ortalamını yaratan ne yazık ki sizin şeffaf olmayan tutumunuzdur”

TWİTTER ÜZERİNDEN YAPILAN CANLI YAYINI BURADAN DİNLEYEBİLİRSİNİZ

Similar Posts

One Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir