Yakalandılar! Suriye Uyruklu Şahıslar, Polise Ateş Açtı: 3 Polis Yaralandı, 1 Şüpheli Ölü Ele Geçirildi!

Kahramanmaraş’ta polis, cinayet şüphelisi Suriye uyruklu şahısı gözaltına almak için şüphelinin adresine intikal etti. Polisi gören Suriye uyruklu 3 şahıs, polislere ateş açtı. Çatışmada 3 polis memuru yaralanırken, 1 şüpheli ölü ele geçirildi. Kaçan zanlıları yakalama çalışmaları sürüyor.


Zanlıların Yakalanma Anı Kamerada! Tıkla İzle

Olay Hayrettin Dede Caddesi’nde meydana geldi. Gasp ve hırsızlıktan 18 dosyası bulunan cinayet şüphelisi Suriye uyruklu M.H.’nın ev adresine polis ekipleri intikal etti. Polisleri fark eden evdeki Suriye uyruklu 3 şüpheli, polislere ateş açtı. Polislerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Yaşanan çatışmada 1 şüpheli ölü ele geçirilirken, biri kadın Suriye uyruklu 2 şüpheli ise kaçtı. Ayrıca 3 polis memuru yaralandı.

DRONE DESTEKLİ OPERASYON BAŞLATILDI

Bölgeye başta polis özel harekat ekipleri olmak üzere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kaçan şüphelilerin yakalanması için drone destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

VALİ VE İL EMNİYET MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile birlikte hastanede tedavi gören yaralı polisleri ziyaret etti. Açıklama yapan Vali Coşkun: “Arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Çok şükür sağlıkları yerinde. Çok şükür bir sıkıntı yok” dedi.

Cebeloğlu: “Olay basit ve asayişe müessir bir olay, terör bağlantısı yok. Bir gasp ve alıkoyma zanlısının yakalanması için yapılan çalışmada içeriden ateşle karşılık verilmesi sonucunda arkadaşlarımız da gerekli müdahalede bulunarak gereğini yapmışlardır” dedi.

Kahramanmaraş’ta 3 polisi yaralayan 2 şüphelinin Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bir evde saklandığı tespit edildi. Polisler evin olduğu sokağı ablukaya aldı. Özel harekat polislerinin de desteğiyle eve operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında şüpheliler saklandığı evden yine polise ateş açtı. Başarılı bir operasyonla polis ekipleri 1’i kadın, 2 Suriye uyruklu zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

LİNÇ GİRİŞİMİ!

Yakalanan Suriye uyruklu biri kadın, iki zanlıyı mahalle sakinleri linç etmek istedi. Polis zor şartlarda mahalleliyi sakinleştirerek zanlıları araca bindirdi. 3 polisi yaralayan ve birçok suç kaydı bulunan zanlılar emniyete götürüldü.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir