POLİS YA DA BEKÇİ YAPSAYDI NE YAPARDINIZ?

Polisin Sesi Platformu olarak Avcılar İlçe Emniyet Müdürünün, Müstafi Polis Memurunu Darp Ettiği Yönündeki Özel Haberimiz Ülke Gündemine Bomba gibi Düştü. Haber sonrası İstanbul Valisi Davut GÜL Açıklama Yaparak İlçe Emniyet Müdürünün Görevden alındığını duyurdu.

Polisin Sesi Platformu haber servisinin Avcılar İlçe Emniyet Müdürünün Eski bir Polis memurunu darp ettiği yönündeki haberi gündeme bomba gibi düştü. Haber sonrasında İstanbul Valisi Davut GÜL sosyal medya hesabından açıklama yaparak Avcılar İlçe Emniyet Müdürünün görevden alındığını duyurdu. İstanbul Valisi Davut GÜL yaptığı açıklamada;

“Avcılar Emniyet Müdürü Murat Özburun’un, medyaya yansıyan görüntüleri derin üzüntüye sebep olmuştur.

Sebebi ne olursa olsun kabul edilmesi mümkün olmayan bu olay nedeniyle Murat Özburun, Avcılar Emniyet Müdürlüğü görevinden alınmıştır.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam etmekte olup, olayın incelenmesi için müfettiş talebinde bulunulmuştur.” diyerek soruşturmanın devam ettiğini duyurdu.

Polisin Sesi Platformu olarak kamuoyuna ve ilgililere soruyoruz:

Aynı olayı İlçe Emniyet Müdürü değil de bir Polis memuru ya da Çarşı Mahalle Bekçisi yapsaydı sadece görevden mi alırdınız yoksa açığa alma işlemi de uygular mıydınız? İlçe Emniyet Müdürü Murat ÖZBURUN açığa alınacak mı?

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir