İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ESKİ POLİS MEMURUNU DARP ETTİ!

Amir baskısına dayanamayarak meslekten istifa eden eski Polis Memurunun peşini bırakmayan müdür, bu kez de eski Polis Memurunun dükkanını basarak eski Polis memurunu darp etti.

2021 yılından bu yana Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğünde Polis Memuru olarak çalışan A.B.Ö İlçe Emniyet Müdürü ile yaşadığı sorunlar nedeniyle yaklaşık 1.5 ay önce meslekten istifa etti.
A.B.Ö meslekten istifa ettikten sonra babasının işlettiği dönercide çalışmaya başladı. 21.12.2023 günü makam aracıyla A.B.Ö’nün işlettiği işyerinin önünden geçen Avcılar İlçe Emniyet Müdürü M.Ö. aracından inerek dükkanda çalışan eski Polis Memuru A.B.Ö’ye saldırdı. Aldığı darbelerle neye uğradığını şaşıran eski Polis memurunun imdadına dükkanda bulunan diğer çalışanlar yetişti. İlçe Emniyet Müdürü M.Ö. eski Polis memurunu darp ettikten sonra olay yerinden ayrıldı. Aldığı darbelerle yaralanan eski Polis Memuru ambulans çağırarak tedavi olmak için hastaneye gitti. 1 günlük iş göremez raporu alan ve tedavisi sonrasında Polis merkezine giden A.B.Ö. Avcılar İlçe Emniyet Müdürü M.Ö’den şikayetçi oldu.

Not: Polisinsesi.org haber servisine ulaşan Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Eski Polis Memuru A. B.Ö’nün, aracıyla yoldan geçen İlçe Emniyet Müdürü M.Ö’ye küfretmesi sebebiyle olayın başladığını beyan etmişlerdir.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir