Balıkesir-Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü Promosyon Anlaşmasının Revize Edilmemesi Halinde Anlaşmayı Feshetme Kararı Aldı

İddiaya göre TEB ile promosyon anlaşması devam eden Balıkesir-Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü, anlaşmanın revize edilmesi için TEB yetkilileri ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonucunda uzlaşma sağlanamaması durumunda tek taraflı fesih işlemi süreci başlatılacağı bankaya bildirildi.

Balıkesir’e bağlı Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin devam eden promosyon anlaşması gereği olarak, TEB’den personel başına aylık 115 TL ücret alıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Mart ayında Vakıfbank ile imzalamış olduğu Türkiye geneli promosyon anlaşmasına göre, personel başına aylık 300 TL ödeme yapılacaktı. Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ise anlaşması TEB ile devam ettiği için bankayla bir görüşme gerçekleştirildi. Türk Ekonomi Bankasına aylık en az 300 TL olacak şekilde promosyon anlaşmasını yenilemesi konusunda görüş bildirildi.

BANKA OLUMSUZ YANIT VERDİ

Görüşü değerlendiren Türk Ekonomi Bankası(TEB) mevcut anlaşmasının devam etmesi yönünde yanıt verip, aylık 300 TL’yi reddetti. Bunun üzerine bankaya, konuyu tekrar değerlendirmesi için süre tanıyan Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü, uzlaşma sağlanamaması durumunda veya uygun bir teklif yapılmaması halinde tek taraflı fesih işlemi başlatacağını bankaya bildirdi.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir