Sevgilisini Öldüren Bekçiye “Müebbet Hapis Cezası” İstemi

Kağıthane’de 26 Eylül 2021 tarihinde, sevgilisi 35 yaşındaki bir çocuk annesi Nurgül Altıntaş’ı öldüren, Bekçi Eyüp Doğan’ın yargılandığı davada, savcılık mütalaasını açıkladı. Savcılık, sanık Doğan hakkında “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası talep etti.

İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanık Eyüp Doğan getirildi. Duruşmada maktule Nurgül Altıntaş’ın annesi Emine Akbaş da hazır bulundu. Duruşmada savcı esas hakkındaki mütalaasında;

“Sanık ve Nurgül Altıntaş’ın iki yıllık ilişkileri olduğunu, olay günü nerede olduğunu öğrenmeye çalıştığı maktulün bir iş yerinde olduğunu öğrenmesi üzerine, telefonda görüşüp Mecidiyeköy’de buluştukları, sanığın kiraladığı araçla tartışarak Kağıthane’deki bir parka geldiklerini belirtti. Burada bir süre daha tartışan sanığın, Nurgül Altıntaş’a tabancayla 10 el ateş ederek ölümüne sebebiyet verdiği ve sonra uzaklaştığı anlatıldı. Mütalaada, sanık Doğan’ın maktulenin kendisini aldattığını öne sürmüşse de olayı haksız tahrikin etkisiyle gerçekleştirdiğine dair delil bulunamadığını” bildirdi.

Savcılık, sanık Eyüp Doğan hakkında “Kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir