Vakıfbank Harici Bankalardan Maaş Alan İller İçin Duyuru

Emniyet Genel Müdürlüğünün 28.09.2022 günü basın açıklamasıyla duyurmuş olduğu yeni promosyon sözleşmesinde; Vakıfbank ile sözleşmesi devam eden ve Vakıfbank ile yeni sözleşme yapan illerin 27 bin TL peşin ücrete anlaşıldığı ve bu sözleşmeye 1 Kasım 2022 tarihinde geçileceği belirtilmişti.

Aynı basın açıklamasında Vakıfbank harici diğer bankalarla sözleşmesi devam eden illerin bu sözleşmeye devam eden sözleşmeleri bittiğinde geçeceği belirtilmişti. 

Polisin Sesi Platformu olarak Vakıfbank harici diğer bankalardan maaş alan illerin ve birimlerin hak kaybı yaşamaması için neler yapılabileceğini önümüzdeki bir kaç gün içerisinde kamuoyu ve siz değerli meslektaşlarımız ile paylaşacağız. 

Polisin Sesi Platformu olarak hak arama mücadelesine durmadan ve yılmadan devam edeceğimizi siz değerli kamuoyuna ve meslektaşlarımıza duyururuz.

Similar Posts

6 Comments

  1. açıkçası bu platform olmasaydı aylık 300 Tl ye kalacaktık kendi adıma teşekkür ederim.

  2. Vakıfbank dışında maaş alanlar kesinlikle çok mağdur olacak ki çoğu il Vakıfbank bank dışında başka bankadan maaş alıyor örneğin biz Halkbank’tan maaş alıyoruz ve sözleşmenin bitmesine 2 yıl var 2 yıl sonra o paranın hiçbir değeri olmayacak bu konuda sesimiz olduğunuz için teşekkür ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir