Şehit Bekçi ve Şehit Polis Son Yolculuğa Uğurlandı

21.08.2022 tarihinde İstanbul/Şişli’de bir asayiş olayı sırasında mukavemetle karşılaşan bekçilere, kalabalık grup taş ve sopalarla saldırmıştı. Yaşanan arbede sırasında bekçiler, mukavemet gösteren kalabalık gruba biber gazıyla müdahale ettiği sırada Çarşı ve Mahalle Bekçisi Oltan KOCA sırtına aldığı darbelerle ve biber gazının etkisiyle yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan KOCA tüm müdahalelere rağmen Şehit oldu.

Çarşı ve Mahalle Bekçisi Oltan KOCA İçin Tören

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Şehit Oltan KOCA için Saat 14:00 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde tören düzenlendi. Törene İstanbul Valisi Ali YERLİKAYA, İl Emniyet Müdürü Zafer AKTAŞ, meslektaşları, ailesi ve sevenleri de katıldı.

Yapılan törenin ardından cenazesi defnedilmek üzere, memleketi Gümüşhane’ye hareket etti.


Polis Memuru Yahya ERGİN İçin Tören

Mardin/Derik’de yaşanan elim trafik kazası sonucu Şehit olan Polis Memuru Yahya ERGİN, Mardin Havaalanında düzenlenen törenin ardından memleketi Çanakkale’ye uğurlandı. Mardin TEM kadrosunda görevli Şehit Polis Memuru Yahya ERGİN’in ölümlü trafik kazasına müdahale ettiği sırada, vatandaşları uzaklaştırmaya çalışırken bir tır çarpması sonucu kaza meydana gelmişti.


Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir