Önce Polisin Burnunu Kırdı, Sonra Karakol Kapısını Kırdı

İstanbul’da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan zanlı, gözaltına alınırken direndi. Mukavemet gösterdiği sırada yumruk atarak polisin burnunu kıran zanlı, daha sonra götürüldüğü polis merkezinin kapısını kırdı.

İstanbul Kağıthane’de geçen yıl bir hırsızlık olayına karışan zanlının, yapılan incelemelerden sonra kimliği tespit edildi. Emniyette birçok hırsızlık kaydı olduğu öğrenilen zanlının bulunduğu bölgelerde çalışmalar yoğunlaştırıldı.

YAKAYI ELE VERDİ

Hırsızlık şüphelisi şahıs, yine bir hırsızlık konusunu gerçekleştireceği sırada, ihbar üzerine emniyet güçleri tarafından suçüstü yakalandı. Zanlı gözaltına alınmak istendiği sırada polise direndi. Şahıs mukavemet gösterirken bir polise yumruk atarak burnunu kırdı.

Zor kullanılarak gözaltına alınan zanlı kelepçelenerek Çağlayan Polis Merkezine götürüldü. Polis Merkezinde işlemleri için bir müddet bir odada tutulan zanlı, kelepçeliyken bulunduğu odanın kapısını tekmeleyerek kırdı. Kapının kırıldığını gören Polisler, müdahale ederek şahısı muhafaza altına aldı.

Şahıs; görevli memuru yaralama, “polise mukavemet, kamu malına zarar vermek ve hırsızlık suçlarından adli işlem yapıldıktan sonra adliyeye sevk edilirken, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Similar Posts

One Comment

  1. Denetimli alır insanların canını yakmaya devam eder. Sağlam ceza alması için aynı suçu bi siyasetçiye, zengin birine veya yakınına karşı işlemesi lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir