İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden “İlişik Kesme” Konusuna Flaş Hızda Açıklama

Yaşanacak mağduriyetleri, platform olarak duyurmamızdan hemen sonra İstanbul Emniyeti flaş hızda açıklama yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, “ilimizden diğer illere ataması çıkan personelin ilişik kesme işlemleri 31.08.2022 tarihine kadar yapılabilecektir.” Şeklindeki açıklamasını yine sözcümüz Faruk SEZER duyurdu.

Ancak sabah saatlerinde ‘ilişik kesin’ dendiği için gıyabında ilişiği kesilen meslektaşlarımız şu an mağdur durumda. Çok geç olmadan meslektaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesini talep ediyoruz.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Emniyeti, daha önceden şark ve tayini çıkan personellerin 31 Ağustos itibarı ile ilişik kesmesini söylemişti. Meslektaşlarımız bütün plan ve programlarını ise bu tarihe göre yaptı. Daha sonra meslektaşlarımız, sözcümüz Faruk SEZER’e mağduriyetlerini bildiren mesajlar atmaya başladı. Yapılan haksızlıklara karşı sessiz kalmayan SEZER, ivedilikle meslektaşlarımızdan gelen mesajları paylaşarak, sosyal medyadan duyurdu.

“İSTANBUL EMNİYETİ PADİŞAHLIĞI”

Meslektaşlarımızın mesajlarına göre herkes planlarını 31 Ağustos’a göre yapmış. Ve gidilmesi gereken yerler 2 sokak arkası veya arka mahalle değil. Dolayısıyla bu mağduriyetleri platform olarak kabul etmediğimizi sizlerin huzurunda bildiriyor ve kamuoyuna duyuruyoruz. Emniyet-Sen Genel Başkanı Faruk SEZER’in açıklamaları şu şekilde:

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir