İDDİALAR YALAN MI? BAKALIM!

Eskişehir Milletvekili Nebi HATİPOĞLU’nun fabrikasında polis beklemesi yapıldığı ve kendisine de 2 Koruma polisi tahsis edildiği yönündeki haberimiz ülke gündeminde yer almıştı. Konu ile ilgili olarak Eskişehir Milletvekili Nebi HATİPOĞLU “İddialar Yalan ve Maksatlı” açıklamasında bulunmuş. Bakalım iddialar gerçekten asılsız mı yoksa doğru mu?

Nebi HATİPOĞLU’nun şahsı ile ilgili olarak herhangi bir sorunumuz yoktur. Bu sebepten yaptığımız haber de “maksatlı” değildir. Amacımız polislerin gereksiz yere görevlendirmelerle uğraşmak yerine, kendi işini yapması ve iş yükünün az olduğu bir ortamda çalışmasıdır. Böylece Eskişehir halkının huzur ve güvenliği de daha rahat sağlanmış olur.

İDDİALAR YALAN MI?

Eskişehir Milletvekili Sayın Nebi HATİPOĞLU’nun bahsettiği gibi iddialar bu yalan mı?

polisinsesi.org haber servisi olarak birinci ve en önemli ilkemiz belgelere dayalı haber yapmaktır. Yaptığımız her iki haberde de Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünün 08.12.2023 tarihli görevlendirme yazısını paylaşarak tartışmalara ve şüpheye yer bırakmamaya özen gösterdik.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünün 08.12.2023 tarihli yazısında fabrikada güvenlik önlemi alınması için Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan EUROPEN Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret A. Ş. isimli işyerinin Valiliğe dilekçe verdiği görülmektedir.

Sayın Milletvekili, fabrikanın önüne koruma tahsis edildiği ve yakın korumalarının artırıldığı yönündeki haberleri görünce çok şaşırmanıza gerek yoktu. Sahibi olduğunuz EUROPEN isimli fabrikanın yazışmalarına bakarsanız şaşkınlığınız da gitmiş olur. Sayın Milletvekili, hatta aşağıda detaylarını açıklayacağımız görevlendirme yazısındaki içerikleri görünce daha da şaşıracağınızı düşünmekteyiz!

TERÖR VE İSTİHBARAT EKİPLERİ DE GÖREVLENDİRİLDİ!

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünün 08.12.2023 yazısında EUROPEN isimli fabrikanın vardiya değişimleri esnasında polis ekipleri görevlendirilmiş hatta resmi polis ekipleri hariç; Terörle mücadele ekipleri, istihbarat ekipleri, güvenlik şube ekipleri de yarım saat önceden aynı fabrika önünde görevlendirilmişlerdir.

Polisin Sesi Platformu olarak kamuoyuna ve konunun taraflarına soruyoruz:

1- Eskişehir Milletvekili Nebi HATİPOĞLU EUROPEN isimli işyerinin sahibi olduğu halde aynı işyerince Eskişehir Valiliğine verilen ve bu dilekçeye istinaden yapılan görevlendirmeden ve dilekçeden haberi yok mudur?

2-EUROPEN isimli işyeri stratejik bir kurum mudur? Ne gibi riskler görülerek; resmi polis ekipleri ile birlikte terör, istihbarat, güvenlik şube gibi birimleri de görevlendirilmiştir?

3- Nebi HATİPOĞLU’nun bu dilekçeden ve görevlendirmelerden haberi yoksa, EUROPEN isimli işyeri Eskişehir Valiliğine bu dilekçeyi hangi maksatla vermiş ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü hangi gerekçeyle bu görevlendirmeyi yapmıştır. Sayın vekil, şaşırdığını belirttiği bu görevlendirmelerle ilgili gerekli müracaatları yaparak iptalini talep etmiş midir? Ya da etmeyi düşünmekte midir?

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir