FİLMLERİ ARATMAYAN KOVALAMACA!

23.12.2023 günü Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekiplerince Anadolu Otoyolunda takibe alınan bir tırda film sahnelerini aratmayan bir rehin alma olayı yaşandı.

Görevli polis ekipleri tarafından takibe alınan F.B. isimli şahıs polislerin dur ihtarına silah ile karşılık vererek tır şoförünü rehin alarak Kocaeli istikametine doğru tır ile kaçmaya başladı.

F.B. isimli şahıs polis ekiplerine hedef gözeterek ateş etti. Polislerden vurulan olmazken şüpheli F.B. isimli şahıs sosyal medyadan canlı yayın açarak abi diye hitap ettiği bir şahsı telefon ile arayarak tır şoförünü rehin aldığını, Kuzey Marmara Otoyolundan Körfeze doğru kaçtığını, polislerin peşinde olduğunu, kendisinin çok büyük oyuna getirildiğini belirten şahıs, canlı yayından; “Emniyet Müdürlerini arayın İçişleri Bakanı ile görüşmek istiyorum görüşme sağlanmadan teslim olmayacağım, tırı durdurup başıma sıkarak intihar edeceğim” diyerek canlı yayını sonlandırdı.

Polis ekiplerinin Kocaeli sınırları içinde F.B. isimli şahsı yakalayarak etkisiz hale getirdiği ve gözaltına alındığı bilgisi alınmıştır.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir