Çankırı Devlet Hastanesinde Yapılan Saldırıda Meslektaşımızın Burnu Kırıldı

Meslektaşımızı darp eden zanlılar adli kontrolle serbest bırakıldı.

Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisinde meslektaşımızı darp eden zanlıalr adli kontrolle serbets bırakıldı.

Devlet Hastanesi Acil Servis girişi önünde meydana gelen olayda, 3 Şubat Cumartesi günü saat 08.00’da ambulans ile uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı tanısı ile gelen Ü.D. tedavisinin ardından saat 09.00’da taburcu edildi. Hastaneden ayrılmak üzere olan Ü.D., oğul İ.D. ve annesi D.D.’nin yanına gelen meslektaşımız A.F.A., hastaneden ayrılmamalarını istedi.

Meslektaşımız A.F.A. adli vaka olarak dosya düzenlendiğini ve polis ekipleri nezaretinde Polis Merkez Amirliğine gitmeleri gerektiğini bildirdi. Polisi dinlemeyen şahısların hastaneden ayrılmak istemeleri üzerine, hastane polisi ve özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Görevlilere direnen Ü.D.’yi etkisiz hale getirmek isteyen meslektaşımız A.F.A., görüş açısı dışından anne D.D. tarafından burnuna yumruk atıldı. İddialara göre; İ.D. isimli şahıs cebinden çıkardığı bıçak ile saldırmaya çalıştığı esnada özel güvenlik görevlileri tarafından engellenerek bıçak elinden alındı. D.D. isimli şahıs Hastanede görevli Özel Güvenlik görevlileri M.Ç. ve A.Y.K’in müdahalesine de direnerek mukavemet gösterdi. Olay yerine takviye olarak giden polis ekipleri şahıslar etkisiz hale getirdi.

Meslektaşımızın yapılan muayenesinde burnunda kırık tespit edilerek 9 gün iş görmemezlik raporu verildi. Savcı talimatı ile gözaltına alınan anne D.D. ve oğlu İ.D. 04 Şubat 2024 Pazar günü Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığının adli kontrol talebi ile sevk edildiği nöbetçi mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Görevi başında bir polis memurunun burnu kırılıyor ve şahıs tutuklanmıyor. Bu adaletsizliği kabul etmiyoruz.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir