“BANA, KENDİ TEŞKİLATIM DEFALARCA ÖLÜMÜ YAŞATTI”

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü içerisinde intihar eden Polis Memuru Enes SAYHAN’ın intihar öncesi bırakmış olduğu mektup yürekleri burktu.

5 Eylül Günü İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü içerisinde beylik tabancası ile intihar eden ve yaralı şekilde hastaneye kaldırılan Polis Memuru Enes SAYHAN’ın intihar olayıyla ilgili detaylar ülke gündemine bomba gibi düştü. 

Enes SAYHAN’ın paylaşmış olduğu notta yürekleri burkan detaylar ortaya çıktı. SAYHAN’ın daha önce soruşturma geçirdiği bu soruşturmadan dolayı açığa alındığı ancak herhangi bir ceza almadan mesleğine döndüğü ancak, bu kez koruma şubeye tayininin çıkarıldığı, SAYHAN’ın bu süreçte kanser olduğu ve kanser hastalığını yendikten sonra kendisine baskı ve mobbinglerin devam ettiğini, ADALETE OLAN İNANCININ kalmadığını, Ölümüm hiç bir şeyi değiştirmeyecek diyerek paylaştığı belirttiği notta; en çarpıcı cümle ise “BANA KENDİ TEŞKİLATIM YAŞARKEN DEFALARCA ÖLÜMÜ YAŞATTI”  ifadesiydi. Bu can alıcı ifade bir çok sosyal medya hesabında defalarca paylaşıldı. İşte ENES SAYHAN’ın Polisin Sesi Platformu hesaplarınca paylaşılarak ülke gündemine getirdiği o mektubu:

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir