AKİT FETÖNÜN SESİ Mİ?

Sosyal Medya üzerinden hak arayan polislere,Emniyet-Sen’e ve Faruk SEZER’e yönelik Fetö ithamında bulunan akit gazetesinin FETÖ terör örgütü sicili ortaya çıktı.

Akit Gazetesi 16 Ekim 2022 tarihli haberinde, Sosyal Medya üzerinden özlük haklarıyla ilgili hak arama mücadelesine veren Emniyet personeline ve Polisin Sesi Platformu Sözcüsü Faruk SEZER’e ve kurulduğundan bu yana bir mensubu bile Fetö’den işlem görmemiş olan EMNİYET-SEN kurumsal yapısına yönelik dayanağı olmayan iddia ve ithamlarda bulundu.  Fetöcü hainler tarafından 10 kez meslekten atılan Faruk SEZER’i, Fetö terör örgütü ile ilişkilendirmeye çalışan, hak arayan polislere bir çok kez yalan haberlerle iftiralar atan Akit Gazetesinin Ankara Temsilcisinin Fetöcü olduğu ortaya çıktı.

FETÖCÜ AKİT YAZARI

Fetö terör örgütü ile hiç bir bağı bulunmayan hatta geçmişte FETÖ’ye klarşı en sert mücadeleyi vererek bu uğurda meslekten ihraçolan Faruk SEZER ve Emniyet-Sen üyelerine ve kurumsal yapısına yönelik ithamlarda bulunan AKİT Gazetesinin Ankara Temsilcisi Ramazan ALKAN’ın FETÖ’den tutuklandığı ortaya çıktı. Ramazan ALKAN kimdir diye kısa bir araştırma yaptığımızda 2013 yılında EMNİYET-SEN üyelerine ve yönetimine yönelik ergenekoncu ve aydınlıkçı ithamında bulunan bir şahıs olduğu bu haberleri de Emniyet içerisinde bulunan fetöcü müdürlerin yönlendirmesiyle yaptığı görülecektir. Ramazan ALKAN isimli fetöcü şahsın bylock kullandığı gerekçesiyle fetöden tutuklanmasından sonra Akit Gazetesi ilginç tepki verdi.

AKİT GAZETESİ FETÖCÜ ŞAHSA SAHİP ÇIKTI

Fetö terör örgütünün haberleşme ağı olan bylock kullandığı gerekçesiyle tutuklanan Akit Gazetesi Ankara temsilcisi Ramazan ALKAN’a sahip çıktı. Yeni Akit gazetesinin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, FETÖ’den tutuklanan Akit muhabiri Ramazan Alkan’a sahip çıktı. Ali Karahasanoğlu fetö üyelerinin kullandığı ByLock’tan tutuklanan Akit muhabiri Ramazan Alkan’ın telefonun çalındığını öne sürdü. Karahasanoğlu, FETÖ’den tutuklanan muhabirine kumpas kurulduğunu iddia etti.

KARAHASANOĞLU yazısında:

Ramazan ALKAN’ın Askerde çaldırdığı cep telefonuna indirilen bylock programının delil olarak gösterildiğini iddia ederek

Burda bir “hata” var demektir.” diyerek Fetöden tutuklanan bylockçu şahsa sahip çıkmış devamında da maddi deliller olmadığını iddia ederek at izinin it izine karıştığını belirtmiştir. Ancak şahsın telefonunda kesin şekilde bylock kullanıldığının ve bylock üzerinden görüşmeler yaptığının ortaya çıkması üzerine tutuklandığı ortaya çıktı.

FETÖCÜYE MADDİ DELİL HAK ARAYAN POLİSE ÇAMUR

Bylock kullandığı Emniyet tarafından kesin şekilde tespit edilen ve bağımsız Türk Mahkemelerince de tutuklanan şahsa maddi deliller talep eden akit gazetesinin maddi delili bir yana bırakalım hakkında en ufak şüphe bulunmayan Faruk SEZER’i ve Emniyet-Sen üyelerini fetö ile işbirliği içerisinde göstermesi ve üzerlerine çamur atması, akıllara bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sözünü getirdi. Akit Gazetesinin fetöden tutuklanan şahsa sahip çıkması akıllara fetönün sesi mi oldu sorusunu getirdi.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir