Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Karakol Basarak Polisin Burnunu Kırdı!

30 Ağustos günü Kayseri Tomarza ilçesinde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı adamlarıyla birlikte polis merkezini basarak Fahri Ç. isimli polise saldırarak polisin burnunu kırdı.

Emniyet-Sen Genel Başkanı ve Polisin Sesi Platformu Sözcüsü Faruk SEZER’in twitter adresinden paylaştığı tweette de Kayseri Valiliği ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünü etiketleyerek AKP mensubu bir kaç kişinin karakolu basarak polis memuru F.Ç.’nin burnunun kırıldığı yönündeki iddiaların doğru olup olmadığı yönünde paylaşım yaparak ilgili kurumlardan açıklama talep etti.

Saatlerce ne Kayseri Valiliğinden ne de Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünden açıklama gelmedi. Konu sosyal medyada ve ulusal basında yayılınca Kayseri Valiliği konuyla ilgili olaydan saatler sonra basın açıklamasında bulundu. Basın açıklamasında; bir polisle bir siyasi parti üyesi şahısın arbede yaşadığını belirten ilginç bir açıklamada bulunuldu.


POLİSE SALDIRAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Kayseri Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü basarak bir polisin burnunu kıran AKP Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz tutuklandı.

AKP Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz ile birlikte Polis Merkezini basan şahısların ne gibi ceza aldıkları ve tutuklanıp tutuklanmadıkları merak konusu oldu.

Similar Posts

One Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir