TWITTERDA POLİSLER SAATLERCE GÜNDEMİ SALLADI!

Maaşları enflasyon karşısında neredeyse hiç kalmayan ve geçim sıkıntısı yaşayan Emniyet Mensupları, sosyal medyada en çok dikkat çeken paylaşım sitelerinden olan Twitter platformu üzerinden seslerini duyurmak için bir araya geldi.

Baskılara ve korkutmalara aldırış etmeyip seslerini hep bir ağızdan gür bir sesle tüm dünyaya bir kez daha duyurmayı başardı.

02.01.2023 Pazartesi günü saat 20:00’da; dosyası Anayasa Mahkemesinde bekletilen Emniyet-Sen genel başkanı, Polisin Sesi Platformu kurucusu ve sözcüsü Faruk SEZER’in “MemuraZamPoliseEkZam” etiketiyle başlattığı hak arama etkinliğine emniyet mensubu olsun olmasın çok sayıda kullanıcı destek oldu!

Saatlerce gündemin ilk sırasında yer alan “MemuraZamPoliseEkZam” etiketi sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından birisi oldu.

Seçim öncesi taleplerini bir bir gündeme taşımanın elzem olduğunu bilen Polisler önümüzdeki seçime kadar herhangi bir hak elde edemezlerse, dört sene boyunca bir kazanım alamayacaklarını bildikleri için olabildiğince seslerini duyurmaya çalıştıkları görüldü.

Similar Posts

One Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir