Siyah Çarşaflı, Kadın Çantası Takan Suriye Uyruklu Erkek Şahısı, Bekçiler Etkisiz Hale Getirdi

Mersin’de siyah çarşaf giyen, elinde kadın çantası olan ve şüpheli hareketler sergileyen bir kişi bekçiler tarafından durdurulmak istendi. Çantasından silah çıkaran erkek şahıs bekçilere ateş açtı, bekçiler yoğun ateşle karşılık verdi. Şüpheli şahıs, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Olay 28.10.2022 günü saat 20:00 sıralarında, Mersin-Toroslar İlçesi, Turgut Özal Bulvarı Dümer kavşağı üzerinde meydana geldi. Devriye faaliyeti yürüten çarşı ve mahalle bekçileri, siyah çarşaf giyen ve elinde kadın çantası olan bir kişiden şüphelendi. Şahısa durması yönünde ikazda bulunan bekçiler, şahısın yanına yaklaşmadan önce çantasını yere bırakmasını söyledi. Ayrıca şüpheli şahısın uzaktan incelemesinde, şahısın erkek olduğunu tespit eden bekçiler, şahısa müdahale sırasında güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı.

İkazlara yanıt veren şüpheli şahıs durduğu sırada, çantasını yere bırakıyor gibi yaparak, çantadan silahını çıkararak bekçilere ateş etmeye başladı. Ateşe anında yoğun ateşle karşılık veren bekçiler, şüpheli şahısı ayağından yaraladı.

Yaralı halde kaçmaya çalışan şüpheli şahıs, Aktoğ Tır Garajına doğru ilerlediği sırada, takviye gelen ekiplerle birlikte kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli şahısın Suriye uyruklu A.M.A(erkek) olduğu tespit edildi. Şüpheli şahısa ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan işlem yapılırken, konuyla alakalı incelemeler devam ediyor.

Similar Posts

One Comment

  1. Gece kartalları yemez bu numaraları Cumhuriyetin yılmaz BEKÇİ leri tebrikler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir