ŞİMDİ DE KENDİSİNE ÖZEL KORUMA VERİLDİ

ÖZEL HABER!

Eskişehir’deki fabrikasının önüne polis tahsis ettiren milletvekili Nebi Hatipoğlu’na İki de koruma polisi tahsis edilmiş.

Polisin Sesi Platformu olarak yaptığımız özel haberimizle gündeme gelen Eskişehir Milletvekili Nebi HATİPOĞLU’nun fabrikasında vardıya çıkışlarında polis ekiplerinin görevlendirmesi olayında yeni detaylar ortaya çıktı. Ulaştığımız belgeye göre sadece fabrikaya değil, vekil Hatipoğlu’na da iki özel koruma polisi tahsis edilmiş.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa ederek AK PARTİ’ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi HATİPOĞLU’nun fabrikasında vardiya giriş çıkış saatlerinde polis ekiplerinin bekleme yapması yönünde talimat geldiğiyle ilgili haberimiz ülke gündemine düşmüştü.

Polisin Sesi Platformu’nun ulaştığı belgeye göre bu görevlendirme, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne Hatipoğlu’nun EUROPEN isimli şirketininin talebi üzerine yapılmış.

İŞTE O BELGE:

FABRİKADAN SONRA KENDİSİNE DE KORUMA TAHSİS EDİLDİ!

8 Aralık 2023 tarihli belgede, milletvekili Hatipioğlu’nun Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne sabah 6.30’dan akşam 22.30’a kadar gerçekleşen vardiya giriş-çıkış saatlerini belirterek polis görevlendirilmesini talep ettiği yazıyor.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ise bu talebi Güvenlik Şube’nin risk analizi raporu doğrultusunda kabul ederek hem fabrika önüne hem de Hatipoğlu’na güvenlik tahsis edilmesine karar vermiş.

Eskişehir Milletvekili Nebi HATİPOĞLU’nun fabrikasına polis görevlendirilmesinin ardından yeni bir bilgiye daha ulaşıldı. Devlet Büyüklerini Koruma Bürosunda görevli iki polis memuru, Nebi HATİPOĞLU’nu korumak üzere görevlendirildi. Bu görevlendirmelerin hangi amaçla yapıldığı ise açıklanmadı.

Polisin Sesi Platformu olarak kamuoyuna ve konunun taraflarına soruyoruz:

1- EUROPEN isimli şirket hangi gerekçeyle Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne başvurarak vardiya giriş-çıkış saatlerinde polis ekibi talep etmiştir? Bu başvuru sonucu ne gibi risk görülerek Emniyet Müdürlüğünce polis ekipleri görevlendirilmiştir?

2- Eskişehir Milletvekili Nebi HATİPOĞLU, koruma talebinde bulunmuş mudur?

3- Nebi HATİPOĞLU’na yönelik hangi riskler görülerek koruma polisi tahsis edilmiştir? Diğer Eskişehir Milletvekillerine de koruma polisi tahsis edilmiş midir?

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir