SANCAKTEPE’DE YENİ TACİZ İDDİALARI!

Sancaktepe skandalı İle İlgili akıllara durgunluk veren yeni bilgiler haber merkezimize ulaşmaya devam ediyor.

Sancaktepe’de bir polis eşini çıplak aramaya maruz bıraktığı ve polis eşini darp ettiği iddia edilen Emniyet Amiri E. A. ‘nın kadın polisleri de taciz ettiği iddia edilmişti.

Haber merkezimize ulaşan yeni iddialara göre;
Emniyet Amiri E. A.’nın 2022 yılında Sancaktepe’ye tayin olduktan sonra, bir çok kadın polise banka uygulaması üzerinden hesap bilgilerini göstererek “param çok istersen para göndereyim, istersen de seni en iyi yerlerde çalıştırayım” dediği ve kadın polislere taciz teklifinde bulunduğu iddia ediliyor. Emniyet Amiri E. A.’nın bu tacizlerinden rahatsız olan bazı kadınların suç duyurusunda bulunduğu belirtiliyor. Ancak bu suç duyurusu, savcılıkta 14 aydır iddianame hazırlanmadan ve hiç bir işlem yapılmadan bekletiliyor. Dosyaya ne takipsizlik veriliyor ne de iddianame hazırlanarak mahkemeye sevk ediliyor. Böylece dosya sürüncemede bırakılıyor.

Bütün bu olaylar ortaya çıkınca Emniyet Amiri E. A. açığa alınmak yerine İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü emrine atanıyor.

İDDİANAME NEDEN HAZIRLANMIYOR?

Bütün bu gündemi sarsan olaylara rağmen bu şahıs hakkında soruşturmanın selameti açısından açığa alma işleminin yapılmaması, savcılıkta taciz dosyasının 14 ay gibi uzun bir sürede iddianameye dönüştürülmeyerek sürüncemede bırakılması ise bu şahsın dokunulmazlık zırhı mı var sorusunu akıllara getiriyor?

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir