SANCAKTEPE SKANDALINDA YENİ PERDE?

Polisinsesi.org haber servisi Olarak, Sancaktepe İlçe Emniyette yaşanan Skandalı Paylaştığımız Özel Haber Ülke Gündemine Bomba Gibi Düştü. Skandalın Baş Rol oyuncusu E. A. İsimli Amirle İlgili Bu Kez Kadın Polislere Yönelik “TACİZ” İddiaları Haber Servisimize Ulaştı.

Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifade vermeye gelen polis eşi bir kadına yönelik işkence, darp ve iç çamaşırlarına kadar soyarak arama yaptırılması ile ilgili skandalı anlattığımız haberimizden sonra, skandalın baş rolünde bulanan E. A. isimli amirle ilgili polisinsesi.org haber merkezine akıllara durgunluk veren bir çok ihbar geldi. Bu ihbarlardan bir tanesinde E. A. isimli amirin kadın memurlara yönelik taciz iddiaları olduğu yönünde. Taciz iddialarının olduğu o mesajı siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.

İŞTE O MESAJ:

“Sancaktepe ilçe Emniyet Müdürlüğünde görevli E. A. isimli Amir 2022-2023 tarihlerinde görevli iken çevresinde yeni başlayan kadın memurlara öncelikle odasına sık sık çeşitli bahanelerle çağırarak ilgi göstermiş, ilgisine karşılık göstermeyen ya da ters cevap veren bayan meslektaşlara mobbingler, hakaretler ve hatta meslekten ihraç ettirme yönünde tehditler etmiştir. Bir bayan meslektaş önce amirin sözlü tacizlerine maruz kalmış, sonrasında telefonla rahatsız etme ve tehditlere maruz kalmıştır. Bunun gibi yine başka iki kadın meslektaşa da aynı şekilde ilgiyi gösterince ve karşılık bulamayınca tehdit ve mobbingler artarak devam etmiştir. Herkese kendisinin çok güçlü olduğunu ,akrabalarının bürokratik ve siyasi güçlerinin olduğu söyleyerek, kendisine kimsenin zarar veremeyeceğini şikayetlerin sonuçsuz kalacağını soruşturmaları defalarca kapattığını yine kapatacağını beyan etmiştir. Cimere yapılan şikayet sonrasında E. A. isimli Amir Pendik İlçesine gorevlendirilmiş ve ne tesadüftür ki soruşturma da Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğüne verilmiştir. Kadın meslektaşlar ve duruma şahit olan diğer tanıklar ifadelerini vermişler bu soruşturma esnasında yine E. A isimli amir, bir kadın meslektaşı özel telefonu ile arayarak soruşturma müdürünün arkadaşı olduğunu ve soruşturmayı kapatacağını ve çeşitli söylemlerle diğer müştekileri tehdit ederek ihraç ettireceğini beyan etmiştir.”

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir