POLİSİN SESİ PLATFORMU dAHA GÜÇLÜ!!!

Polisin Sesi Platformu Hukuki Danışmanlık Hizmeti ile Geri Dönüyor

Kıymetli dostlar, emniyet mensuplarının haklarını aramak, sorunlarını göstermek ve çözüm önerileri sunmak için 12 yıldır çeşitli araçlarla mücadele veriyoruz.

Bu mücadeleyi verirken çoğunlukla yalnız kalıyoruz.
Kimi zaman sorununu paylaştığımız konularda sonuçlar alıyoruz, kimi zaman ise sesimizi duyurmakta güçlükler yaşıyoruz.

Dostlar, paylaştığınız sorunlarda genellikle “bu beni ilgilendiren bir şey değil, bu benim sorunum değil, bu teşkilatın genelini ilgilendirmiyor.” Şeklinde tutum ve davranışta bulunan meslektaşlarımızın KONU SEÇMESİ nedeniyle hak arama mücadelemiz yeterince güçlü olmuyor. Sizlerin bu tutumunu çözmek istediğimiz ancak çözemediğimiz en büyük sorun olarak görüyoruz.

Sorun seçmeden birlikte hareket edersek başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.

Meslektaşlarım, güçlü bir hak arama mücadelesi verebilmek için amasız, fakatsız, lakinsiz tam bir inançla paylaştığımız ve duyurusunu yaptığımız her türlü sorunumuza kayıtsız destek verilmelidir. Ancak bu şekilde biz olabilir, güçlü bir ses çıkarabiliriz.

POLİSİN SESİ PLATFORMU YENİDEN YAPILANIYOR.

Tüm emniyet mensupları hangi rütbede ve kadroda olursa olsun bir amaç uğruna bir arada olmalıdır.

POLİSİN SESİ PLATFORMU DAHA GÜÇLÜ!!!

Sayın Meslektaşlarımız,
Kurulduğu günden itibaren bu güne kadar emniyet teşkilatının sorunlarını gerek sosyal medyada, gerek gazetelerde gerekse de ulusal ve yerel haber kanallarında gür bir sesle duyuran Polisin Sesi Platformu artık yeni yazarları, yeni yüzleri ve yeni yönetimi ile profesyonel editörlerle anlaşmış bulunmaktadır.

İlk olarak hedefimiz; daha etkin ve profesyonel olarak Emniyet Teşkilatının, rütbe ve kademe ayırmadan, her bir bireyine eşit mesafede yaklaşan, Emniyet mensuplarının haklarını aramada onların sesi olan, güçlü bir Polisin Sesi Platformu olmak ve yeni yönetimi, yeni yazarları ve yeni yüzü ile birlikte teşkilatımızın sorunlarını bütün dünyaya duyurup yetkililerin bu sorunları çözmesi adına farkındalık yaratmak olacaktır.

Teknisyen yardımcısı, Teknisyen, GİH, Çarşı ve Mahalle Bekçisi, Polis Memuru, Başpolis Memuru, Komiser Yardımcısı, Komiser, Başkomiser, Emniyet Amiri ve Emniyet Müdürü rütbesi gözetmeksizin herkesin sesini profesyonelce duyuran ve haberleştiren daha güçlü bir Polisin Sesi Platformu sizlerin hizmetinde olacaktır.

Teşkilatımızın, siz değerli meslektaşlarımızın sesinin daha gür duyulması adına her gün saat farketmeksizin çalışmalarımızı, paylaşımlarımızı ve haberlerimizi yapmaktayız. Ancak bununla yetinmeyip siz değerli meslektaşlarımızın da desteğiyle belli bir noktaya gelmiş olmanın verdiği sorumlulukla beraber ücretsiz “Hukuki Danışmanlık Hizmetini” de hayata geçirmeye kararlıyız. Bununla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Her ne kadar Emniyet Genel Müdürlüğü avukata ihtiyacı olan meslektaşlarımıza avukat desteği verdiğini söylese de, uygulamada ne yazık ki etkin olmadığını neredeyse bütün teşkilatımız bilmektedir.

Bu nedenle daha güçlü bir Polisin Sesi Platformu olarak siz değerli meslektaşlarımızın desteğiyle bizi bu noktaya getirmeniz ve daha da yükseğe taşımanız neticesinde çalışan veya emekli her kademedeki tabiri caizse teşkilatın kapısının önünden geçmiş herkese ücretsiz hukuki destek sağlayarak bu alanda tek olma vizyonumuzu sizinle paylaşıyoruz.

Hedefimiz kendinden emin, hak arama bilinci tam, kalemi belindeki silahından daha etkin olan bir Emniyet Teşkilatı olmaktır.

Sevgilerle…

POLİSİN SESİ PLATFORMU

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir