Polis Sırtından Bıçaklandı, İl Emniyet Müdürü Olay Yerine Geldi

Bir intihar ihbarı üzerine, olay yerine giden polis ekipleri ihbarın asılsız olduğunu tespit etti. Polisler olay yerinden ayrılacağı sırada, bir kişi bıçakla polisi sırtından yaraladı.

Olay, gece vakitlerinde Kahramanmaraş’ın Karamanlı Mahallesinde meydana geldi. Vatandaşların intihar ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, konuyu inceledikten sonra ihbarın asılsız olduğunu anladı. Daha sonra polisler olay yerinden ayrılacağı sırada, bir şahıs bıçakla saldırmak suretiyle polisi sırtından yaraladı. Diğer polis ekipleri olaya hemen müdahale etti. Uyarıları dikkate almayan ve bıçağı bırakmayarak saldırmaya devam eden şüpheli şahıs, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Gazetecilere açıklama yapan Cebeloğlu, şüphelinin çok sayıda suç kaydı olduğunu ve binadaki diğer vatandaşların zarar görmemesi adına, polislerin azami özen göstererek şahısı yakaladığını söyledi. Cebeloğlu açıklamaları şöyle:

“112’ye gelen bir şahsın intihar edeceği bilgisi doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı cinayet büro amirliği ekipleri, hızla ihbarda belirtilen adrese intikal ettiklerinde adres girişinde bir şahsın tepkisiyle karşılaşmışlar. Herhangi bir ihbara konu olayın olmadığı görülünce arkadaşlarımız adresten ayrılırken şüpheli şahıs tarafından bir arkadaşımız sırt kısmından bıçaklanmak suretiyle yaralanmış olup şu anda tedavisi devam etmekte, çok şükür durumu iyi. Bu arkadaşımızı yaralayan şüpheli, yaralama olayını gerçekleştirdikten sonra evin içerisine kaçıyor. Arkadaşlarımız hızla kapıyı kırmak suretiyle içeri girer, kadın ve çocukları tahliye ettikleri esnada şüpheli şahıs farklı bir odaya geçip kapıyı kilitliyor. Arkadaşlarımız şüpheli şahsı almak üzere odanın da kapısını kırıp içeri girdiklerinde, şahıs bıçaklı saldırısına devam ediyor. Bu şahsın evde bulunan aile fertlerine ve arkadaşlarımıza ikinci bir zarar vermemesi adına yasalardan doğan yetkiyle şahıs ayağından vurulmak suretiyle yakalanmıştır.”

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir