ÖZEL HABER

DÖNEMİN SANCAKTEPE İLÇE EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI İLE KONUŞTUK.

Dün akşam saat: 22.38 sıralarında dönemin Sancaktepe ilçe emniyet müdür yardımcısı e. a. aradı. Toplamda bir buçuk saatten fazla süren konuşmamızda kendisini ifade edebilmesi için çoğunlukla dinlemede kaldım.

Tabii ki iddiaların tamamını yalanladı ve olayın farklı boyutları olduğunu söyleyerek “BUNLARI DA BİLMENİ İSTİYORUM” dedi.

Yaptığımız konuşmada e. a. ayrıca T. K. için “MANEVİ BABAM” demediğini ancak onu çok sevdiğini ve bir ağabey olarak gördüğünü beyan etti.

Kendisine bendeki bilgiler ışığında sorduğum sorulara; “öyle bir şey olmadı, öyle bir şey demedim, öyle bir harekette bulunmadım.” Şeklinde cevaplar verdi.

POLİS EŞİNİ DARBETTİĞİ İDDİASINI KABUL ETMEDİ.

e.a. ya polis eşi M.U. yu darbettiği iddiasına ne cevap vereceğini sorduğumuzda “ben o aileye yardım ettim, kesinlikle darbetmedim.” şeklinde cevap verdi.

KADIN POLİSLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİASINI KESİNLİKLE REDDETTİ.

Dönemin Sancaktepe ilçe emniyet müdür yardımcısı e. a. ya kadın Polisleri taciz iddiasını sorduğumda kesin bir dille reddederek kendisinin de bu soruşturmaların bir an evvel tamamlanmasını beklediğini söyledi.

Kendisiyle yapmış olduğum bu konuşmayı not tutmak amacıyla kayıt altına aldım.

Kıymetli dostlar, bu profil kimseyi suçlamak üzere açılmış bir profil değildir. Ben de yargıç değilim. Ben ve Polisin Sesi Platformu bize gelen ihbarları duyurur ve çözüm üretilmesi için çağırıda bulunuruz.

Şimdiye kadar bu yolla sonuç aldığımız, çözüne kavuşturduğumuz onlarca paylaşımımız olmuştur.

Sancaktepe olayını da tıpkı diğer paylaşımlarımız gibi, bize gelen çok fazla şikayetler ve bizatihi olayın tanıkları ile mağdurlarının beyanları üzerine duyurmaya karar verdik.

Bu konunun da bir an evvel sonuçlanması için paylaşımlar yapmaya, gerçeğin ortaya çıkarılmasını talep etmeye devam edeceğiz.

Kamuoyuna duyurulur.

POLİSİN SESİ PLATFORMU

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir