NE OLACAK BU POLİSİN HALİ?

Emniyet Sen Genel başkanı ve aynı zamanda Polisin Sesi Platformunun sözcüsü Faruk Sezer polisin onca derdi varken emeklilik yaşını artırarak yeni bir sorun oluşacağına işaret etti.
“Son zamanlarda edinilen bilgilere göre polis için yeni düzenlemeler düşünülürken polisin sorunlarını çözmek yerine neden yeni sorunlar eklemeye çalışılıyor. Daha önce ki düzenlemeyle polisin yıpranma hakkı elinden alınmışken yeni bir düzenleme ile polisin yaş haddinin artırılmaya çalışılması, yapılan ankete göre zaten fazla yaşamayan polisin mezara kadar çalıştırılması demektir. Tonla sorunlarımızın çözümü için yıllarca çabalarken bölge sistemi, 2.şark gibi sorunlarımıza yeni sorunlar eklenmiş şimdi de emeklilik yaşının yükseltilmesi gibi yepyeni bir sorunumuz olmuştur.
Son yapılmaya çalışılan düzenlemeye bakılırsa burada polisin yararına bir çalışma olmadığı aksine emniyet müdürlerinin saltanatının uzatılmasına yarayan tamamen amir kesiminin çıkarlarını korumak amaçlı bir düzenleme olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. “ dedi.
Gelin susmayın hakkınızın elinizden alınmasına göz yummayın. Siz kendinizi savunmazsanız kimse sizi savunmaz. Susmaya devam ederseniz hakkınızı bir bir elinizden almaya devam edecekler. Artık polisin sesi olmaya hakkınızı savunmaya kalkmazsanız yarın çok geç olacak. Mezarda emeklilik istemiyor haklarınızın gasp edilmesini istemiyorsanız bu suskunluğunuza bir son vermelisiniz.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir