MOBBİNG SONUCU KARARAN HAYATLAR!

Emniyet teşkilatının kanayan yarası İntiharlar Hakkında İlginç İddia!

Polisin Sesi Platformu Sözcüsü Faruk SEZER son dönemlerde artış olduğu gözlemlenen polis intiharlarıyla alakalı olarak İçişleri Bakanı Ali YERLİKAYA’ya çağrıda bulundu. SEZER, “Sayın @AliYerlikaya artık emniyet teşkilatı içerisindeki bazı yöneticilerinin yapmış oldukları hukuksuzlukları, baskı ve mobbingleri ve zorbalıkları da araştırmaya başlamanızı bekliyoruz.” diyerek intiharların araştırılması yönünde çağrıda bulundu.

SEZER aynı paylaşımında “Ankara/Çankaya kadrosunda görevliyken başka bir ilçeye sürgün gönderilmesine dava açarak tekrar eski karakoluna dönen ÇMB kardeşimize adeta “sen misin bize karşı dava açan al o zaman izinsiz istirahatsiz çalış da gör gününü” denilerek, farklı farklı görevlerde, farklı farklı saatlerde çalıştırılarak zulmedildi.Bu baskılar ve izinsiz istirahatsiz çalışması sonucu ailesi ile de arası bozulan ÇMB kardeşimiz geçtiğimiz gece geçirdiği cinnet sonucunda önce eşini vurduktan sonra kendi canına kıydı.” diyerek büyük skandalı dile getirdi.

İŞTE FARUK SEZER’İN O PAYLAŞIMI

“SON DÖNEMDE CANINA KIYAN MESLEKTAŞLARIMIZIN SAYISI ARTARAK DEVAM EDİYOR

Sayın @AliYerlikaya artık emniyet teşkilatı içerisindeki bazı yöneticilerinin yapmış oldukları hukuksuzlukları, baskı ve mobbingleri ve zorbalıkları da araştırmaya başlamanızı bekliyoruz.

Gelen mesajlara göre Ankara/Çankaya kadrosunda görevliyken başka bir ilçeye sürgün gönderilmesine dava açarak tekrar eski karakoluna dönen ÇMB kardeşimize adeta “sen misin bize karşı dava açan al o zaman izinsiz istirahatsiz çalış da gör gününü” denilerek, farklı farklı görevlerde, farklı farklı saatlerde çalıştırılarak zulmedildi.

Bu baskılar ve izinsiz istirahatsiz çalışması sonucu ailesi ile de arası bozulan ÇMB kardeşimiz geçtiğimiz gece geçirdiği cinnet sonucunda önce eşini vurduktan sonra kendi canına kıydı.

Başta bu olay olmak üzere canına kıyan meslektaşlarımızın tamamının şeffaf bir şekilde araştırılmasını bekliyor ve talep ediyoruz.”

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir