MİLLETVEKİLİNİN FABRİKASINA POLİS KORUMASI

ÖZEL HABER!

Geçtiğimiz Günlerde İyi Partiden İstifa ederek Ak Partiye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi HATİPOĞLU’nun Fabrikasında Polis Ekiplerinin Emniyet Tedbiri Alarak Beklemesi Talimatı Geldi.

İşte haberin detayı:

14 Mayıs 2023 seçimlerinde İyi Partiden Eskişehir Milletvekili olarak seçilen Nebi HATİPOĞLU milletvekili seçildikten sonra partisinden istifa ederek Ak Parti’ye geçmişti.

Polisinsesi.org haber servisine ulaşan ve emniyet personeline amirlerince whatsapp yoluyla verilen talimatta;

Eskişehir Milletvekili Nebi HATİPOĞLU’na ait Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan EUROPEN Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret A. Ş. isimli işyerinin giriş ve çıkış saatlerinde polis ekiplerinin beklemesi yönünde talimat verildiği bilgisi ulaştı. Bilgi notunda, Ekipler Büro Amirliğine bağlı bir ekibin sabah saat 06:30’dan başlayarak akşam saat 22:30’a kadar işçilerin vardiya değişimlerinde görev alması gerektiği ve ikinci bir emre kadar da bu uygulamanın devam edeceği belirtilmiştir.

Polisinsesi Platformu olarak kamuoyunun önünde soruyoruz.

1-Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde bulunan diğer fabrikalarda bu tür bir görevlendirme yapılmakta mıdır?

2-Eskişehir Milletvekilinin bu zamana kadar fabrikasında herhangi bir görevlendirme yapılmamışken neden şimdi görevlendirme yapılmaktadır?

3-EUROPEN isimli şirketin iş giriş ve çıkış saatlerinde neden görevlendirme yapılmaktadır? Bu fabrikanın özel güvenlik görevlisi yok mudur?

4- Emniyet Personeline bu şekilde kişiye özel görevlendirilme yapılmakta mıdır?

5- İçişleri Bakanının talimatına rağmen “personel eksikliği” bahane edilerek dört gruplu 12/36 çalışma sistemine geçilmezken, bir milletvekilinin fabrikasında emniyet tedbiri aldırmaktaki amaç nedir?

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir