MEMURLARA 9 GÜN TATİL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan bayram tatilinin kamu çalışanları için 9 güne çıkarıldığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da düzenlenen şoför esnafı ile iftarda bir araya geldi. Erdoğan, kendisinin, evinin, çocuklarının iaşesi için saatlerce direksiyon sallayan tüm şoför kardeşlerime Mevla’dan kolaylıklar dilerken, ülkedeki tüm şoför esnafının Ramazan-ı Şerif’ini tebrik etti. Erdoğan, tuttukları oruçların, yaptığı ibadetlerin Allah katında kabulünü dilerken bu mübarek günlerin en başta sizler olmak üzere ülkemize, millete ve İslam dünyasına hayırlar getirmesini niyaz etti. Erdoğan, sözlerine başlarken bugün Kuzey Irak’ta yürütülen operasyonda şehit olan 1 askere Allah’tan rahmet, yaralanan 4 askerimize acil şifalar dileklerinde bulundu.
Bugün yoğun ve yorucu olduğu kadar gerçekten bereketli bir gün geçirdiklerini vurgulayan Erdoğan, “İlk olarak AFAD tarafından inşası tamamlanan 30 bini aşkın deprem konutu ve köy evinin anahtar teslim törenini gerçekleştirdik. Kura törenimizle birlikte deprem bölgesinde teslim ettiğimiz afet konutu sayısı 76 bini aştı. Ardından yine canlı bağlantıyla 14 kilometrelik Arnavutköy, İstanbul Havalimanı yeni metro hattının hizmete açılış törenine iştirak ettik. Böylece İstanbul’un toplam raylı sistem ağı uzunluğunu 362 kilometreye çıkardık. Son hattın da devreye girmesiyle birlikte İstanbul’un trafik çilesinin biraz daha azalacağı kanaatindeyim. Akabinde Mamak’ta toplu açılış törenimiz vardı. Mamak Belediyemizin ve bakanlıklarımızın ilçemize kazandırdığı toplam 62 kalem eser hizmet ve projeyi resmen hizmete açtık. Hem deprem konu hem metro hattımızın hem de Mamak’ta hizmete aldığımız yatırımların ülkemize, milletimize ve bu yatırımlardan faydalanacak kardeşlerimize bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum. Şahsımızı bu hizmetlere vesile kıldığı için Rab hamd ediyorum” diye konuştu.

POLİS VE JANDARMA İKİ KATI ÇALIŞACAK!

Memurların 9 gün tatil yaptığı bayramlarda polis ve jandarma bırakın tatil yapmayı istirahatleri kesilerek iki katı çalışmak zorunda kalacak. Bu mesailerinin karşılığında da maalesef ek bir ücret alamayacaklar. Bu adaletsizliğin bir an önce sonlandırılması gerekmektedir.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir