KABAK YİNE POLİSİN BAŞINA PATLADI!

Kulüpler birliği başkanı Sayın Ali KOÇ, büyük son yaşanan olaylar sebebiyle toplanan kulüpler birliği toplantısı sonrası bütün kulüpler adına açıklamada bulundu. İşin ilginç yanı ise şiddet olaylarının konuşulması gereken bir günde polislerin bir kısmının maç görevlerinde aldığı ücretle ile ilgili açıklama yaparak bu ücretlerin kulüpler üzerinde yük oluşturduğunu belirtti.

Kulüpler Birliği’nin bu talihsiz açıklaması sonrası Polisin Sesi Platformu Sözcüsü Faruk SEZER sert tepki gösterdi.

İşte Faruk SEZER’in o tepkisi

“Kulüpler birliği başkanı sn. Ali Koç kulüpler birliği toplantısı sonrası yaptığı açıklamada “polisler konsere gittiğinde, seçimlerde partilerden para alıyor mu bilmiyorum! Devletimizden bu konuda yardım istedik” diyerek polislerin ücretsiz görevlendirilmesini talep etmiş.

Sayın başkan bu konuya yanlış bir çerçeveden bakmış. Polisler dünyanın hiçbir yerinde bedava maç görevine gitmiyorlar. Hatta gelişmiş ülkelerde zorunlu görevlendirme bile yapamıyorlar.

Günlük fazla mesai harcırahının iki katından aşağı olmamak üzere ücretleri ödenmek üzere gönüllü olanlar yazılıyorlar.

Futbol özellikle son on yılda olmak üzere bacasız fabrika olarak trilyonlarca dolar ile dünyanın en büyük para havuzunu oluştururken en alttaki ama en önemli unsur olan güvenlik ücretini ödemek istememek en hafif tabiriyle insafsızlıktır.

Bu talep tarafımızdan asla ve kat’a kabul edilemez bir durumdur.

Kamuoyuna duyurulur.”

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir