HAMAS BAHANE! HEDEF TÜRKİYE Mİ?

HAMAS İle İsrail arasında yaşanan gerilim sonrası ABD’nin İsrail’e destek bahanesiyle Akdeniz’e uçak gemisi göndermesi akıllarda soru İşareti bıraktı.

Hamas-İsrail gerilimi sonrası ABD ve İngiltere Doğu Akdeniz’e uçak gemisi ve donanma gönderme kararı aldı. Hamas gibi bir yapıya karşı dünyanın süper güçlerinin uçak gemisi ve donanma göndermesi Doğu Akdeniz’e yerleşmek için bahane arandığı izlenimi bıraktı.

HAMAS BAHANE!

İsrail gibi güçlü hava savunma sistemlerine sahip bir ülkenin silah ihtiyacı ve uçak ihtiyacı yokken ABD ve İngiltere bir anda Akdeniz’e donanma ve uçak gemisi gönderiyor. Bütün bu hazırlıklar küçücük Gazze Şeridi ve planörle ve roketlerle savaşan HAMAS için mi? Tabiki HAYIR.

GAZ HİDRAT YATAKLARI!

Türkiye yıllardır Doğu Akdeniz’de Gaz Hidrat yatakları arama çalışması yapıyor. Bu çalışmalar esnasında sürekli şekilde Yunanistan, Mısır, Fransa gibi ülkelerle karşı karşıya geliyor. ABD ve İngiltere bloğu ise geleceğin enerji kaynağı olan bu yatakları Türkiye’nin tek başına çıkarmasına karşı geliyor.

SURİYE’NİN KUZEYİNDE TERÖR DEVLETİ!

ABD ve İngiltere destekli terör yapılanması YPG/PYD Suriye’nin kuzeyinde yeni bir yapılanmaya gidiyor. Türkiye milli güvenliği için bu terör yapılanmasına karşı hava harekatı düzenledi. ABD terör örgütünü korumak için Türk SİHA’sını düşürdü. Türk Devleti kararlılıkla Suriye’de operasyonlarına devam etmeli, Doğu Akdeniz’de çıkarlarını korumak için bütün önlemleri almalıdır.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir