Gece Kartallarına Bıçaklı Saldırı: 1 Yaralı, 2 Gözaltı

İzmir’de şüphe üzerine durdurulan kamyonetin sürücüsü Gece Kartallarına bıçakla saldırdı. Mukavemet sırasında şüpheli H.A., elindeki bıçağı savurduğu sırada bir bekçinin parmakları kesildi.

Olay İzmir’in Narlıdere İlçesi Ceylan Sokak üzerinde meydana geldi. Gece Kartalları şüphe üzerine bir kamyoneti durdurduğu sırada, kamyonet sürücüsü H.A. hızlı bir şekilde araçtan indi. Daha sonra bekçiler, H.A.’nın hırkasının kol kısmında yarı gizli vaziyette bıçak olduğunu görmesi üzerine şüpheli şahısa uyarıda bulundular. Uyarılara dikkate almayan şüpheli 2 kişiye biber gazı ile müdahale edildi. Müdahale sırasında H.A.’nın bekçilere karşı bıçakla saldırması sonucu bir bekçinin parmakları kesildi. Daha sonra bekçiler, H.A.’yı jop kullanarak etkisiz hale getirdi. Araçta bulunan ve H.A.’nın kardeşi olan G.A.’nın da bekçilerin görevini yapmasını engellemesi üzerine 2 şahıs gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslardan araç sürücüsü H.A.’nın alkol muayenesinde 2.56 promil alkollü olduğu anlaşılması üzerine H.A.’ya 2.250 TL idari para cezası uygulandı. Bekçinin kesilen parmaklarına ise toplam 7 dikiş atıldı. Şahıslara görevi yaptırmamak suçundan işlem başlatılırken, konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir