Cezaya Kızıp Aracını Yakan Zanlı, İtfaiye ve Polise Saldırdı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Ümraniye’de trafik uygulamasında şüphe üzerinde durdurulan bir araca işlem yapılacağı sırada, sürücüsü aracını ateşe verdi. Müdahale eden itfaiye ve polis ekiplerine saldıran şüphelilerden 1 kişi vurularak etkisiz hale getirilirken, 3 kişi yaralandı.


Video için tıklayın

Konuyla ilgili İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada; “yangını söndürmek üzere çağrılan itfaiye ekibi ve görevli polislerimize taş ve bıçak ile saldıran şahıslar önce sözle uyarılmış, yapılan uyarılara mukavemetle karşılık vermeleri üzerine görevli polislerimizce olaya müdahale edilmiştir.” denildi.




OLAYA KARIŞAN POLİSLERİN İFADESİ ‘ŞÜPHELİ’ OLARAK ALINDI

Yaşanan olayla alakalı olarak, hacizli olduğu gerekçesiyle trafikten men edilen otomobilini yakan ve polise bıçakla saldıran Y.G.’nin ölümüne ilişkin soruşturmada, 3 polisin ‘şüpheli’ sıfatıyla ifadeleri alındı. İfade veren polis memurlarını mahkeme adli kontrol şartıyla serbest bırakırken, polislere yurt dışına çıkış yasağı ve polis merkezine imza atmaları yönünde karar verildi.

Similar Posts

5 Comments

  1. Polis her zaman gereğini yapmalı. Destursuz kimse sokakta gezmeye ek. Devlet arsiza soysuza haddini bildirmeli.

  2. Polisin dur ihtarına uymayacaksın
    Olay yerinde sıkıntı çıkartıp saldırgan davranacaksın
    Elinde bıçak ile itfaiye memurunu yaralayıp polise saldıracaksın
    Zaten 3 kusurlu hareketin 3 ünüde yapmış gereken yapılmış die düşünüyorum

  3. Polis memuruna niye adli kontrol veriliyor bıçaklanarak ölmesi mi lazım illaki. Ha şehit olunca polisin yanındayım diye tweet atarsınız olur biter. Yaşarsa da adli ceza alır, böyle adalet mi olur.

  4. Polisin haklı olabilmesi için ilk önce ölmesi sonra dirilmesi gerek ki hakkını arasın Bıçaklı saldırganı napcaz elinden tutup parka filan götürmemiz bekleniyor şaka gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir