Çarşı ve Mahalle Bekçileri Oto Hırsızlarını Suçüstü Yakaladı

Çarşı ve Mahalle Bekçileri Avcılar Gümüşpala Mahallesinde devriye görevi yürütüyordu. Bir araç içerisinden inen maskeli ve şüpheli hareketler sergileyen şahısı görünce müdahale etti.

Şahısların araçla kaçmaya çalışması üzerine, bekçiler havaya ateş açtı. Şahıslar araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışırken, bekçiler şahısları kıskıvrak yakaladı.

Yine aynı gün BMW marka bir aracın camını kıran şahıslar olduğuna yönelik ihbar vardı. Bekçi ekipleri, bu ihbara yönelik çalışmalarını da sürdürüyordu. Çarşı ve Mahalle Bekçileri müdahale ettikleri maskeli şahısların ihbardaki eşkaller ile uyuştuğunu tespit etti.

Bekçiler araç sorgusu ve aracın içinde yapılan kontroller yaptı. Kontrollerde aracın sahibinin başka bir isim adına çıktığı tespit edildi. Aracın aynı gece çalındığı ve araç sahibinin Polis Merkezine giderek şikayetçi olduğu tespit edildi. Ekipler araç içerisinde çok sayıda lüks marka araçlara ait konsol ve konsol parçaları yakaladı.

Şüphelilerden H.D. isimli şahısın çeşitli hırsızlık suçlarından 81 adet suç kaydı çıktı. E.K. isimli şahısın ise çeşitli hırsızlık suçlarından 18 adet suç kaydı çıktı. Daha sonra Çarşı ve Mahalle Bekçileri şahısları işlemler için emniyete götürdü.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir