BU İŞTE BİR TERSLİK VAR!

bütün Kamu Personeli Emeklilik Yaşının Geri Çekilmesi ve Kademeli Emeklilik İçin Mücadele ederken, Emniyet Personelinin Emeklilik yaşının artırılacağı yönünde haberler dolaşmaya başladı.

1999 sonrası mesleğe başlayan kamu personelleri sosyal medya üzerinden bir araya gelerek kademeli emeklilik sisteminin uygulanmasını ve emeklilik yaşının düşürülmesini talep ediyor. Bilindiği üzere 1999 sonrası mesleğe giren polisler 55 yaşına kadar çalışmak zorunda kalacaktı. Bir çok polis bu durumun haksızlığa sebep olduğunu ve kademeli emeklilik sisteminin getirilmesini talep etmekteydi. Polisin Sesi Platformu Sözcüsü Faruk SEZER sosyal medya hesaplarından ilginç bir iddiada bulundu. SEZER, vermiş olduğu bilgide polisin emeklilik yaşının düşürülmek yerine yaş haddinin artırılması yönünde çalışmalar olduğunu dile getirdi.

EMEKLİLİK YAŞI 58’E Mİ ÇIKARILIYOR?

“Çalışan herkes ama herkes emeklilik yaşının düşürülmesi ve kademeli emeklilik yaşı sistemi için uğraşlar verirken, bizim bazı aklı evveller polisin emeklilik yaşını 58’e çıkartmak için kulis yapıyormuş.!
Akıl akıl gel parmağıma takıl…” diyen Faruk SEZER bugün de yine bu iddiasını yeniledi ve “Geçenlerde bahsettiğim Polisin yaş haddini yukarı çekerek saltanatlarına devam etmek isteyen müdürler kulislerini hızlandırmış.
Garip olan ne biliyor musunuz? Bu işi de yine polislere ve sözde polisin temsilcisi gibi gözüken şarlatanlara yaptırıyorlar.!
Akıl akıl… anladınız.!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir