ALTAY-GÖZTEPE MAÇINDAKİ OLAYLAR POLİSE PATLADI!

2022-2023 sezonu Kasım ayında Göztepe İle Altay arasında oynanan ve olayların çıktığı maçta günah keçisi bulundu: Polislere soruşturma İzni verildi.

Göztepe-Altay arasında oynanan ve olayların çıktığı maçta Altay taraftarının olduğu bölümden işaret fişeği atılmış ve bir Göztepe taraftarı gözünden yaralanmıştı. Ayrıca sahaya atlayan bir kişi de Altay Kalecisi Ozan Özenç’e korner direği ile saldırmıştı.

AMBULANS ŞOFÖRÜ İŞARET FİŞEĞİNİ İÇERİ SOKTU!

Olaylar sonrası Gürsel Aksel stadının kameralarında yapılan incelemede işaret fişeği ve sislerin içeri Ambulans yoluyla sokulduğu ve Ambulans şoförünce tuvalete bırakıldığı buradan da fişeklerin Altay taraftarınca alınarak maç esnasında kullanıldığı tespit edilmişti.

GÖREVLİ POLİSLERE SORUŞTURMA İZNİ VERİLDİ!

İzmir Valiliği görevli memurların yargılanması için Adlî makamlarca talep edilen soruşturma iznini onaylayarak İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildiği öğrenildi.

HEM ANGARYA GÖREV HEM SORUŞTURMA!

Göztepe-Altay maçında görevli polislerin hiç birisi maç ücreti almazken hem de işaret fişekleri kamusal hizmeti gören Ambulans tarafından içeri sokulmasına rağmen görevli polislere soruşturma açılması akıllara durgunluk verdi. Polisinsesi.org olarak bu haksız uygulamaları kabul etmediğinizi beyan ederek meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu beyan ediyoruz. Sayın İçişleri Bakanımızın bu konuya el atarak bu haksız uygulamayı bir an önce sonlandırmasını talep ediyoruz.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir