MUHALEFET LİDERİ AÇIKLADI!

Polise Sendika Hakkı ve Diğer Özlük haklarını Vaadetti!

Ana muhalefet partisi lideri Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU CHP TBMM grup toplantısında konuştu!

Konuşmasından satır başları şu şekilde kayıtlara geçti.

” Polislerin Özlük Haklarının İHLAL Edildiğini Biliyoruz..! “

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında bu gün yaptığı konuşmada, ” ” Polislerin Özlük Haklarının İHLAL Edildiğini Biliyoruz..Güvenlik güçlerimizin örgütlenmesine izin vereceğiz. Polisin intihar ettiği değil, emekli olduğu bir süreci başlatacağız. ” dedi

Güvenlik güçlerimiz ‘Bizim de sorunlarımızı dile getirin’ diyorlar. Getireceğim. Bizim için canını veren, bir emirle ölüme giden, bizim çocuklarımız rahat uyusun diye kendi çocuklarının yetim kalmasını göze alan, görev zorluğu bakımdan en zor mesleği icra eden kahraman askerlerimize, polislerimize, jandarmamıza, sivil memur ve işçilerimizin tamamını selamlarımızı, saygılarımızı gönderiyoruz.

“Polislerimizin, jandarmamızın intiharına yol açan olayları biliyoruz..”

Polislerimizin, jandarmamızın intiharına yol açan olayları biliyoruz. Bu konuda son derece yetkin araştırmacıların yaptıkları çalışmalar var. Ağır çalışma koşullarının ne olduğunu biliyoruz, fazla mesainin yeteri kadar verilmediğini biliyoruz. Bunların farkındayız, özlük haklarınızın ihlal edildiğini biliyoruz. İkinci şark zulmüne de asla izin vermeyeceğimizi bilmenizi istiyorum. Yazılı sınavda 90 alan bir polisimizin sözlü sınavda dayısı, torpili yok diye elenmesine asla ve asla izin vermeyeceğiz.

“Güvenlik güçlerimizin örgütlenmesine izin vereceğiz..” 

Güvenlik güçlerimizin örgütlenmesine izin vereceğiz. Polisin intihar ettiği değil, emekli olduğu bir süreci başlatacağız.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir