POLİSE SALDIRILARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR!

Gün Geçmiyorki ülkenin farklı bir İlinden Polise saldırı ve Mukavemet Haberi gelmesin! Bu kez de samsun’da Polise saldırıldı.

26 suç kaydı bulunan Yunus Emre GEÇTİ isimli şahsın, meslektaşımız Şeyda YILMAZ’I şehit etmesinin ardından, geçtiğimiz günlerde aynı gün içerisinde Konya’da bir şahıs bıçakla saldırarak bir meslektaşımızı ağır yaralarken Gaziantep’te de aile şiddet ihbarı üzerine ihbardaki adrese giden meslektaşlarımıza silahla saldırı gerçekleşti. Silahlı saldırıya anında cevap veren meslektaşlarımız şahsı yakaladı. Yine aynı gün Edirne’de polise yumruklu saldırıda bulunuldu .

Bu üzücü olayların etkisinden kurtulamadan bu kez de Samsun’da polise bıçaklı saldırı haberi ajanslara düştü. Bıçaklı saldırı sonucu bir meslektaşımız yaralanırken şahıs vurularak etkisiz hale getirildi.

POLİSİN SESİ PLATFORMUNDAN ÇAĞRI!

Polisin Sesi Platformu olarak, kolluk kuvvetlerine yönelik yaralama ve öldürme makasadıyla silahlı ya da fiziki saldırıda bulunanların ya da yeltenenlerin en ağır cezaya çarptırılması, cezaların oranlarının arttırılması gerektiğini defalarca dile getirmiştik. Bu vesileyle TBMM’nin acilen toplanarak hem polis intiharlarının önlenmesi hem de polise saldırıların önüne geçilmesi için gerekli kanuni düzenlemeleri yapması zaruridir.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir