ÜMRANİYE’DE POLİSE ÇARPIP KAÇTI!

Ümraniye’de daha önce kaza yapılan caddede kontrollü araç geçişini sağlayan polis ekiplerimize hafif ticari araç vurup kaçtı. Bir meslektaşımız ağır şekilde yaralandığı olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, gece saat 01.30 sıralarında Ümraniye Küçüksu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kontrollü geçişin sağlanması için denetim yapan polis ekiplerimize Sefa A.’nın kullandığı 59 PN 356 plakalı araç hızlı bir şekilde vurup kaçtı. Aracın kaçtığını gören diğer meslektaşlarımız kaçan aracın arkasından ateş ederek durdurmaya çalıştı. Olayda bir meslektaşımız ağır şekilde yaralandı. Olay yerine ambulans çağrıldı. Sağlık ekipleri ağır yaralı meslektaşımıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Daha önce de bu gibi haberleri üzülerek haber sitemizde sıklıkla duyurmuştuk. Her gün bir yenisini eklediğimiz dur ihtarına uymama olaylarının son bulması, yetkililerin bu olayların yaşanmaması için gerekli caydırıcı yasal düzenlemeleri getirmeleri daha fazla can yanmaması için elzemdir. 

Editör 

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir